Yrittäjäntie 18

68600 Pietarsaari

044 555 2795

Ma-Pe 08-17

Me osaamme lasinvaihdot!
Vaihdamme autolasit ja korjaamme kiveniskemät.
Me osaamme lasinvaihdot!
Vaihdamme autolasit ja korjaamme kiveniskemät.

Autolasiasiantuntija Pietarsaaressa

GTV on nykyaikainen autolasihuolto missä tärkeintä on aina asiakastyytyväisyys. Kun käännyt puoleemme saat aina parasta ammmattitaitoa ja alan osaamista lähiseudullasi. Siten pystymme takaamaan sinulle asiakkaanamme 100% tuloksen. Autosi on meillä luotettavissa käsissä.

Autolasin vaihto

Vahingon sattuessa vaihdamme autosi tuulilasin jos se on särkynyt tai särö kiveniskusta on liian suuri korjattavaksi.Meiltä löytyy oikeat autonlasit kaikkiin automerkkeihin oli se sitten tuulilasi, takalasi tai sivulasi. Lasinpyyhkijät voimme vaihtaa myös tarvittaessa. Jos autovakuutuksesi kattaa myös lasivahingot jää sinun maksettavaksi ainoastaan vakuutuksesi omavastuu. Yksinkertaisen helppoa!

Alkuperäislaatua – Takuuasennettuna.

Kiveniskemän korjaus

Jos kivenisku tuulilasiin on aiheuttanut vain pienen särön voidaan se useimmiten korjata. Älä anna särön olla liian kauan korjaamattomana koska se voi helposti suurentua halkeamaksi lasissa. Tule meille jotta voimme arvioida vahingon suuruuden ennen työn aloittamista.Korjaus vie ainoastaan n. 40 min. ja se tehdään odottaessasi. Korjaustyön jälkeen lasi on yhtä vahva kuin ennen vahinkoa! Jos autovakuutuksesi kattaa myös lasivahingot ei sinulle jää mitään maksettavaksi korjauksesta.

Hinta: alkaen 0€*
*jos sinulla laskivakuutusta

AURINKOKALVON ASENNUS

AUTOT

Monet syyt puoltavat aurinkokalvon asentamista autoon. Liika lämpö autossa tuntuu usein kiusalliselta sekä matkustajille että kotieläimille. Kalvo lasissa suojaa lämmöltä, on näkösuoja ja autosi saa uuden ulkonäön. Meillä on useita eri sävyisiä aurinkokalvoja ja niissä valonläpäisyt:

-5% -12% -20% -35% -50%

KIINTEISTÖT

Aurinkosuojakalvo ikkunassa on erittäin hyvä tapa parantaa työympäristöä, vähentää värihaalistumista ja lisätä mukavuutta työpaikallasi ja vaikkapa myös asunnossasi? Asennettu aurinkokalvo säästää myös sähköä kun kiinteistössä käytetään jäähdytys ja ilmastointijärjestelmää.

GTV valikoima kattaa monia aurinkokalvoja sekä näkösuojia kuten peilikalvot, frost-kalvot tai lämpösuojakalvot korkealla valonläpäisyllä. Tämän lisäksi tarjoamme varmuuskalvoja joiden käyttö on luonnollinen valinta ikkunoissa mitkä altistuvat rikkoutumisvaaralle joko kotona tai konttorissa. Ota yhteyttä niin voimme kertoa enemmän ja autamme sinua löytämään juuri sen oikean kalvon mitä etsit.

OTA YHTEYTTÄ

PUHELIN

044 555 2795

SÄHKÖPOSTI

info@gtviljamaa.fi

OSOITE

Yrittäjäntie 18
68600 Pietarsaari

VARAA AIKA

GTV 2022 | Web design by BAMM!